CONTACTE: info@boadaperruquers.com
Telèfons:
972 46 33 73
972 46 08 09
Carretera Provincial 142 17244 Cassà de la Selva Girona
Horari:
De dimarts
           a divendres
De 9:00 a 13:00
i
De 16:00 a 20:30
Dissabtes
De 8:00 a 13:30
i
De 15:00 a 19:00
Barberia

Consells de Boada Perruquers

LA CAIGUDA DEL CABELL

Durant la tardor i la primavera la caiguda del cabell es multiplica, fent saltar les alarmes i disparant les consultes a les perruqueries i dermatòlegs.
Davant la preocupació que això representa el més important és tranquilitzar-se i pensar que és tracta majoritariament d´un procès de regeneració natural del cabell que s´estabilitza per si mateix..

CAUSES

Perdre fins a 100 cabells al dia és normal però l´estrès, la genètica, la falta de ferro o de calci, l´us de certs medicaments o les alteracions hormonals poden aguditzar el problema.

TRACTAMENTS

Un programa cosmètic especific de xoc ajuda a controlar la situació.Hi ha xampús anticaiguda, (deixant sempre que actui l´escuma minim 2 minuts), ampolles o sol.lucions amb aminexil o minoxidil que són els més efectius ja que porten principis actius que actuen sobre el fol.licule pilós i activen la circulació del cuir cabellut. Per funcionar bé necessiten constància utilitzant-los diariament en un periode mínim de 3 mesos .

DIETA

El cabell necessita nutrients, vitamines i minerals com el ferro i el zenc, que estimulen la creació de la queratina ( la proteïna constituent del cabell). Es pot trobar amb productes que continguin civada. l fruita seca ( les nous) i el tomàquet, rics en vitamina B també ajuden a enfortir el cabell..

Caiguda cabell


Consells publicats

Els polls Afaitada Caiguda del cabell
Especial nuvis
Novetats en pròtesis capilars
afaitades de barber
50 anys Perruqueria Boada 50 anys Boada Perruquers

©2016 BOADA PERRUQUERS